Steampunk Götheborg

Gothenburg SteamCon

steamconbild

Gothenburg SteamCon är ett ångande steampunkkonvent där du kan utforska olika delar av genren. Det blir det första av sitt slag i Göteborg och för att fira premiären har vi bjudit in Professor Elemental som har headlinat några av de största steampunkmässorna i världen.

Vi kommer att ha föreläsningar om steampunk, galleri, maskinrum, workshops, laboratorium, spelrum mm.

I bazaaren kan du köpa steampunksmycken, kläder, tavlor och andra coola ting du enbart hittar på en steampunkmarknad. Börja spara nu. Det blir ett perfekt tillfälle att köpa julklappar! Steampunk åt alla! ;)

På lördagen kommer vi även att ha vårt stora Steampunk Party på Valand, bara en liten bit bort ifrån konventet. Det bjuds på en liten plockbuffé och valfri dryck kan köpas i baren. Så släpp loss din kreativitet och ta på dig dansskorna.

För att läsa mer: www.steamcon.se
För att boka biljett: konvent.se/gothenburg-steamcon/
För kontakt med oss angående konventet:
www.steamcon.se/kontakt/

Praktiskt

Datum: 4–6 november 2016
Plats: Schillerska gymnasiet, Vasagatan 19, 411 24 Göteborg

Välkomna!

Delta i samtalet

   … eller skaffa konto

Info om cookies

Vid inloggning sparas ett antal s.k. cookies (kakor) på din dator. Kakorna krävs för att inloggningen ska fungera. Genom att logga in samtycker du till att dessa kakor sparas och används.

Mer info om kakorna hittar du här.