Steampunk Götheborg

Tävlingspriserna på SteamCon 2016

Nu är SteamCon 2016 över och såhär en månad i efterhand kan vi konstatera att (1) det gick i hamn med besked; (2) flera av besökarna verkar förvänta sig ett SteamCon 2 nästa år (det kan vi se oss i stjärnorna efter, ber arbetsgruppen att få meddela, men en uppföljare längre fram är en annan fråga); och (3) det har tagit ungefär såhär lång tid för de inblandade att vakna ur sin post-konvents-koma.

Under SteamCon hölls ett antal tävlingar, som sig bör på ett konvent. (Mer info om tävlingarna finns kvar på SteamCons hemsida, men sammanfattat så var det dräkttävling, novelltävling, pysseltävling, Splendid Teapot Racing, fejksnötävling, och en hel del informella tedueller.) Vi kommer efterhand att kort presentera vinnarna och deltagarna i flera av tävlingarna här på hemsidan, men först vill vi ta upp en annan nödvändig aspekt av tävling: priserna! Många av priserna i SteamCons tävlingar donerades av försäljare i SteamCon-bazaaren, och konventarbetsgruppen och föreningen är dem tack skyldiga. Utan deras bidrag hade tävlingsdeltagarna haft mycket mindre att kämpa för!

Här kommer, utan vidare omskrivningar, ett galleri över de prisdonationer vi fick från försäljarna i bazaaren.

Delta i samtalet

   … eller skaffa konto

Info om cookies

Vid inloggning sparas ett antal s.k. cookies (kakor) på din dator. Kakorna krävs för att inloggningen ska fungera. Genom att logga in samtycker du till att dessa kakor sparas och används.

Mer info om kakorna hittar du här.