Steampunk Götheborg

Bli medlem

Du som är intresserad av steampunk och/eller nyfiken på att vara med på våra evenemang – eller kanske redan har hälsat på lite? – uppmuntras att bli medlem i föreningen. Det du får som medlem är, förutom rösträtt på årsmötet, ett ganska regelbundet föreningsmail med tips och påminnelser om vad vi hittar på, rätt att delta och säga din åsikt (om än inte rösta) på styrelsemöten samt ibland rabatterat biljettpris eller andra fördelar vid våra arrangemang. Medlemsavgiften går till att arrangera fler och bättre event och workshops, så du stöttar förstås även steampunken i Göteborgsområdet.

För medlemskap

1. Maila följande uppgifter till info@steampunkgbg.se:

• Att du vill bli medlem
  • För- och efternamn
  • E-mailadress
  • Telefonnummer

Informationen är till medlemslistan, för att vi ska kunna få tag på dig samt saker som att skicka ut medlemsmail eller påminnelse när det är dags att betala ny medlemsavgift. Vi delar ingen information i reklam- eller vinstsyfte.

2. Betala in årsavgiften till bankgiro 480-2237 och skriv ditt namn (förnamn och efternamn) som meddelande, så vi vet att det är du som betalat. De olika medlemsavgifterna ser du nedan.

Pris för medlemskapet är

• 100 kr/år för de som är över sexton år när betalningen görs
  • 50 kr/år från och med sju till och med sexton år
  • Gratis medlemskap för barn under sju år, om man har en målsman som är med i föreningen.

… eller skaffa konto

Mer info om kakorna hittar du här.