Steampunk Götheborg

Saker vi gör

Alla event som arrangeras av föreningen markerar vi i vår kalender. Ibland bjuder medlemmar (och andra vänner) också in till mer spontana fikamöten, häng eller pysselträffar; detta brukar meddelas i gruppen på Facebook. Vi jobbar dock på att även sådana evenemang ska finnas med någonstans på sajten längre fram – under tiden så kan du som arrangerar något som du vill att folk ska höra talas om gärna tipsa styrelsen om arrangemanget, så kan vi lägga in det.

Vi har också flera evenemang som återkommer mer eller mindre regelbundet; allmänna beskrivningar av dem ser du här.

Steampunkfika

Tid: 12:00–16:00, vanligtvis första lördagen i månaden
Plats: Café Sirius i Science Fiction bokhandeln (Kungsgatan 19, Göteborg)
En gång i månaden har föreningen en fika för att vi skall kunna träffas och umgås utan att det behöver vara mer än så. Har man tid och möjlighet är det bara att dyka upp. Kom med eller utan steampunkoutfit; alla är välkomna!

Steampunkdagen

Ungefär en gång per år organiseras detta lite större evenemang i flera delar med samarbetspartners. Föreningen organiserar en välbesökt steampunkmässa under dagen. På kvällen är det fest inne i Berg 211 och dagen efter brukar Steampunkbaren anordna afternoon tea.

Studiecirklar

Tid: Varierar, finns i kalendern.
Vi lär oss något ihop. Pyssel, hantverk, bakning mm. Endast fantasin (och antalet cirkelledare) sätter gränserna. Medlemmar betalar endast materialkostnad, icke betalande medlemmar får vara med för en överkomlig summa/tillfälle beroende på vilken cirkel det är. Mer info finns under respektive event i kalendariet.

*   *   *

Vi letar cirkelledare – det enda du behöver är en idé om vad du vill lära dig ihop med andra, eller en kunskap du vill lära ut. Styrelsen hjälper dig att komma igång. Det krävs minst tre tillfällen, med minst tre deltagare över 13 år (inklusive cirkelledaren).

Styrelsemöten

Tid: Oftast kvällar efter 18, en gång i månaden
Plats: Oftast föreningens lokal i Spelets Hus, Djurgårdsgatan 40
Våra styrelsemöten är öppna för alla föreningens medlemmar. Medlemmar får alltså sitta med och lyssna hur mycket de vill och komma med förslag (men bara styrelsemedlemmar har rösträtt). Om du vill hälsa på uppskattar styrelsen om du förvarnar, så att vi se till att det finns tillräckligt mycket plats och kakor från början, men det är inget tvång. När-och-var för styrelsemöten annonseras i kalendern.

   … eller skaffa konto

Info om cookies

Vid inloggning sparas ett antal s.k. cookies (kakor) på din dator. Kakorna krävs för att inloggningen ska fungera. Genom att logga in samtycker du till att dessa kakor sparas och används.

Mer info om kakorna hittar du här.