10 bra tips för att hålla ordning i sovrummet

  1. Var kreativ med dina platser

 

Var inte rädd för att vara lite kreativ med dina platser. Om du har fastnat i en rutin kan du prova att utforska nya områden i eller runt ditt hus. Finns det några platser som erbjuder bra avskildhet och gott om möjligheter till sexuellt utforskande? Om inte är det kanske dags att göra en liten resa. En helgresa kan göra underverk för ditt sexliv.

 

  1. Krydda upp din rutin

 

Om du känner dig fast i en sexuell rutin kan det vara dags att krydda upp saker och ting lite. Försök att lägga till några nya element till din typiska rutin. Experimentera med olika ställningar, fantasier eller till och med leksaker. Ju mer du utforskar, desto roligare kommer du att ha det. Hitta mer inspirerande läsning här.

 

  1. Var öppen för nya upplevelser

 

En av de bästa sakerna med att vara i ett långvarigt förhållande är att ni kan börja experimentera och utforska nya saker tillsammans. Om du känner dig äventyrlig, varför inte prova något nytt i sovrummet? Vare sig det handlar om att utforska bondage eller prova en ny ställning finns det många sätt att lägga till spänning i ert sexliv.

 

  1. Prata om vad som tänder er

 

Om ni vill hålla sexet igång starkt är det viktigt att prata om vad som tänder er. Kommunicera med din partner om vad som gör dig upphetsad och brainstorma tillsammans om hur du kan förverkliga dessa fantasier. Ju mer öppna ni är med varandra, desto bättre blir ert sexliv.

 

  1. Dra nytta av tekniken

 

Tack vare tekniken finns det nu alla möjliga sätt att vara kreativ i sovrummet utan att lämna hemmet. Från sexspel online till porr i virtuell verklighet, det finns något för alla när det gäller underhållning i sovrummet. Varför inte utforska några av dessa alternativ? Du kanske blir förvånad över hur roliga de kan vara. Läs mer om ämnet här. 

 

  1. Var spontan

 

En av de bästa sakerna med att vara i ett hälsosamt och lyckligt förhållande är att ni kan vara spontana när det gäller sex. Varför inte överraska din partner med något speciellt ikväll? Oavsett om det är en improviserad massage eller en snabbis i badrummet är spontanitet alltid bra när det gäller sex. Läs fler artiklar här.