Reflexfolie och självhäftande bokstäver för en fräck stil

Om du vill få en komplett look antingen inomhus eller utomhus kan du tillämpa vissa åtgärder för att få det att se extra snyggt ut. En av dessa smarta åtgärder är att applicera en prisvärd självhäftande reflexfolie, men vi ska även kika närmare på hur självhäftande bokstäver eller siffror kan göra mycket för hemmet. Om du vill fullända din bostad idag, missa inte chansen att titta på olika sorters reflexfolie!

Vad är en självhäftande reflexfolie?

Reflexfolie är en reflekterande självhäftande folie som går att beställa i en lång rad olika färger. Det är upp till dig om du föredrar att använda den inomhus eller utomhus, och limmet under folien är permanent.

Om du monterar en självhäftande reflexfolie utomhus kommer den att hålla i ungefär sju år, så du får sannerligen valuta för pengarna i form av en produkt som är utomordentligt hållbar. Kika på de olika sorters reflexfolierna och se vad som passar dig. Kanske föredrar du en mer neutral färg eller så vill du att din reflexfolie verkligen ska stå ut i mängden.

Självhäftande bokstäver och klistermärken

Utöver självhäftande reflexfolie finns det andra sätt att ta din inredning till nästa nivå. Självhäftande klistermärken kan exempelvis fungera som dekaler på ditt butiksfönster eller som en snygg inredningsdetalj i hemmet.

Detsamma kan sägas för självhäftande bokstäver som tillåter dig att skriva ut ett meddelande på olika ytor. Du bestämmer dig då för vilket teckensnitt som blir lämpligast för dig, vilken färg texten ska ha samt självfallet vad det ska stå. Du kan också beställa en spegelvänd variant om du förväntar dig att fästa bokstäverna på andra sidan av ett fönster.